014 51 50 05

Beste reiziger,


Welkom op onze website, welke bestaat uit verschillende voorbeelden van rondreizen. De quotaties zijn voorbeelden van wat allemaal kan en geven u een beeld van wat een self drive rondreis zou kosten.

Bij elke selfdrive die u boekt in pakketvorm = vlucht + hotel + huurwagen, krijgt u er een gepersonaliseerde roadbook bij.


Onze huurwagens zijn allemaal top in orde en niet ouder dan  2 jaar.


Costarica-online.be, Vietnam-online, Bali-direct, Usa-online, Srilanka-direct, droomstranden.be Travelexperience en D-Tours zijn allemaal voor 100% in Belgische handen en worden geleid door Dave De Backer, geboren te Deurne in 1972 en opgegroeid te Boom. Werkt in toerisme sinds 1994 en begon zijn zelfstandige activiteiten in juli 1996 met de start van de reisketen D-Tours met filialen te Grobbendonk, Wilrijk, Heist Op Den Berg, (Hove) en Deurne. Aan de start van de touroperating afdeling Travelexperience, welke onder brochure vorm te verkrijgen is, ging meer dan 2 jaar voorbereiding aan te pas. Producten van Travelexperience zijn Costa Rica, Vietnam, Sri Lanka, USA, Canada, Hawaii, Bahamas en Indonesië. Daar het tegenwoordig niet meer denkbaar is om online niet aanwezig te zijn, creëerden wij Costarica-online.be, Vietnam-online.be, Srilanka-direct.be, Bali-direct.be, droomstranden.be en Usa-online.be.

De garantiedekking wordt voorzien door het Garantiefondsreizen, tevens zijn wij aangesloten bij Toerisme Vlaanderen en respecteren wij de regels van de Geschillen Commissie reizen. De Bvba D-Tours waaronder de andere merknamen vallen is een gezond en financieel sterk bedrijf, cijfers zijn vrij op te vragen bij de Nationale Bank.

Uw garantie voor geslaagde vakantie, zonder zorgen!!!

U kan ons team bereiken van maandag tot vrijdag op 014/51.50.05

Wij beschikken over een eigen IATA-vergunning (082 12 061), welke ons toelaat tegen de meest voordelige tarieven vliegtuigtickets te boeken, wijzigen en uit te schrijven.

Wij werken op afspraak, van maandag tot vrijdag tussen 09u30 en 21 uur.


Komt u graag eens langs dan kan perfect, maar graag eerst een seintje of een mailtje, dan zijn we zeker dat we voldoende tijd voor jullie kunnen vrijmaken.


Kim, Michelle, Nina, Dave en Jana

Info en reservaties:

014/51.50.05

Ma-vr:    9u30 - 18u
Za: enkel op afspraak
info@costarica-online.be